Tidsplanering och schemaläggning av din golfresa

Tidsplanering och schemaläggning

Det finns två viktiga aspekter när du ska planera din golfresa.

Var & När
Detta låter givetvis väldigt enkelt, men att ordna en golfresa är inte så svårt som många tror. Jag kan hålla med om att det kan vara svårt när man ska åka på sin första golfresa.

Jag känner en grupp golfare som åker på två golfresor årligen. För bästa möjliga effekt bör du planera din resa redan innan du kontaktar en arrangör av golfresor.

En bra researrangör kan tillhandahålla allt du behöver från hotellrum till hyrbil, restaurang förslag samt väghänvisningar. Nyckeln är att förstå vilken golf upplevelse du är ute efter.

Det är några grundläggande frågor som du måste ställa dig innan du kontaktat golfresearrangören.

  • Vill du ha en “Stay and play resort” där du spelar på dess golfbana eller ett hotell och golfpaket som inkluderar greenfee avgifter till banorna runt om i området?
  • Om det är ett golfpaket som gör att du kan spela golf runt om i området, hur tätt vill du att dessa golfbanor ska ligga?
  • Vilken nivå av golf och golfbanor är du ute efter?
  • Slutligen gäller det att minnas att du måste tänka på vilken budget som du tilldelat din golfresa. Rabatterade priser kan göra att du kan spela på någon av de mer spektakulära golfbanorna. Fundera ut när och var du ska åka till dessa resmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen