Att ta sig fram på din golfresa

Att ta sig fram på din golfresa

En golfresa handlar om att ta sig fram och dit. Det handlar även om att ta sig dit i god tid innan.

Med detta menar jag att ringa golfshopen i god tid innan för att få anvisningar för att redan kontakta hotellet eller den boendeform som valts för att sedan kontakta hyrbilsfirman för att se så att storleken på bilen räcker till.

Det är vikigare att tänka på effektivitet istället för image när du ska hyra en bil till din golfresa. Den är inte så flashigt att komma med en minibuss, men du åker desto skönare i en sådan när du är 5 personer än i en liten bil, full av golfbagar, men snygg design.

Om du föredrar att använda dig av taxi eller andra transportmedel så är dessa lämpligast om du stannar runt samma område på hela din resa.

Ofta kan man förhandla priser med taxibolagen så att de kan ta dig från ditt hotell till golfbanan flera dagar. Det går även att få grupprabatt om ni bokar flera bilar, eller om ni använder taxibolaget.

Det är inte så vanligt att det går bussar från centralorterna till golfbanorna, men i exempelvis Turkiet så förekommer detta.

Det enklaste är givetvis att ta en hyrbil från något av de vanligaste bolagen. Vill man vara ännu mer bekväm och exempelvis sova till banan om man har en tidigt starttid på golfbanan så är det lämpligast att ta en taxi.

Om du har extra tur så finns det hotell i närheten av golfbanan och då behöver du inte tänka på detta. I St Andrews i Skottland är detta fallet där det ligger ett 10 tal hotell bara en drive ifrån 18:e hålet av den världsberömda banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen