vänner som spelar golf

Att ha sympati med den som förlorar

Mark Twain sade en gång, “Jag har upptäckt att det inte finns något enklare sätt att upptäcka om du gillar folk eller hatar dem än genom att resa med dem.” En golfresa innebär mycket social tid vid sedan av golfen.

Kanske har du redan lärt dig att behärska dina kamrater på golfbanan, men nu ska ni leva med varandra i princip 24 timmar om dygnet. Att vakna upp mitt i natten på ditt hotellrum med grannen snarkandes högt och ljudligt.

För att undvika att bli ovänner på så är det bäst att välja gruppens storlek efter fungerande och bör kunna delas med fyra. Så generellt sätt så är 8 eller 4 en bra siffra.

Större grupper av golfare kan fungera om det bildas undergrupper och att eventuella störningsmoment kan delas upp mellan deltagarna. Dela även upp eventuella uppgifter mellan deltagarna så att alla har olika ansvarsområden, vilket underlättar för reseledaren.

Innehållet på Golfresan
“Fokusera på att göra saker bättre inte större” Innebörden av detta är att det bara är en bra ide att göra en 36 håls dag om alla vill göra en 36 håls dag.

Att spela 36 hål kan vara krävande, särskilt eftersom många som åker på golfresor inte längre är 20 år och kan springa milen under 40 minuter. Det kan vara nog så njutningsfullt att avnjuta en lugn och god frukost istället för att stressa för att hinna med att spela golf så mycket som möjligt.

Detta gör att alla inte passar in på just din golfresa och du kanske inte passar in på deras golfresa.

Det viktigaste är att bestämma reglerna tidigt helst innan resan eller i början så att det inte blir för stora slitningar mellan golfarna på resan.

Det gäller att vara flexibel i tidsplanerna och kanske lämna en morgon eller eftermiddag öppen för att göra något annat än att som ett besök på ett museum eller något annat. Klargör detta tidigt i din planering så att golfarna på din resa är medvetna om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen