Uppvärmning innan golfspel.

Skador vid golfspel

Om du spelar golf vet du att uppvärmning innan du spelar är en viktig förutsättning. Uppvärmning består av korrekt sträckning för att förlänga dina muskler och öka utbudet av rörlighet i dina leder.

Det är viktigt att lossa snäva muskler och få dem förberedda för ditt golfspel. Detta bidrar till att förbättra din prestationsförmåga och minska risken för skador. Massagestolar har införlivat många viktiga massageterapifunktioner som kan hjälpa dig att förbereda dig för din nästa golfturnering.

Golf är en intressant sport. Det ses av många en låg inverkan, eftersom golfare rider vagnar eller bara går. I motsats till sporter som fotboll där du behöver springa.

Köp en massagepistol med 6 munstycken hos Trend Rehab.

Golf kräver dock repetitiva rörelser. Golfsvingens repetitiva rörelse kan påverka hela kroppen. Gungan kräver en stor grad av rörelse för att åstadkomma ordentligt. Den repetitiva svängande rörelsen kan orsaka rygg-, axel- och nacksmärta. Detta är särskilt möjligt med liten eller ingen uppvärmning.

Golfsvingen när den görs utan tillräcklig uppvärmning kan faktiskt orsaka skador på muskler och senor. Uppvärmning bidrar till att öka muskelvävnadens elasticitet. Detta hjälper till att öka ditt rörelseområde. Golfsvingen har ett mycket långt rörelseområde. Att lossa muskler och senor med en massagestol kan vara effektivt för att öka blodflödet och få igång kroppen.

Tänk på allt som måste hända för att din golfsving ska vara sann. Det finns många muskler som måste röra sig och arbeta tillsammans. Om bara några är avstängda, kommer din sving att lida. Om du har axelsmärta eller obehag kan detta ändra vägen för din gunga. Om du måste repetitivt svänga för att vinna, måste de faktorer som påverkar det minimeras.

Innan du spelar golf nästa gång kan du prova en enkel uppvärmningsrutin. Din uppvärmning bör innehålla grundläggande stretching. Sträck ut ben, armar, armbåge och bål. Du vill få dina muskler flexibla i de rörelser du kommer att göra när du spelar golf. Du kan ta en kort promenad för att få ditt blod att flöda och öka din puls.

Detta hjälper till att få näringsämnen att flöda till dina muskler. Se till att du värmer upp med start 30 minuter innan du spelar. Du vill inte börja för tidigt för att värma upp.En annan effektiv uppvärmningsstrategi är massagebehandling. De bästa massagestolarna från företag som Sanyo, Omega eller Panasonic ger mycket effektiv massagebehandling. Shiatsu massage är en effektiv uppvärmningsmassage. Massagestolen EP30004 tillverkad av Panasonic har både shiatsu- och Junetsumassage. Dessa terapier hjälper till att värma upp dina muskler och öka blod- och näringsflödet i kroppen.

Sanyo har en modell HEC-DR7700 som har en gripande massage som är perfekt för uppvärmning upp eller ner i axlar och halsområden. Sanyo använder sitt unika GK-rullsystem som har förmågan att nå ut runt axlar och nacke. Det ökade utbudet av rullar hjälper till att mer noggrant täcka nacke och axlar. Detta är effektivt för att lossa dina muskler och få dem redo för action.

En massagestol tillverkad av Omega har helkroppsvärme. Omega bygger värmeelement i sin Montage Premier massagestol. Du kan aktivera värmen och värma upp musklerna. Montage Premier har också en sträckfunktion för de nedre extremiteterna. Stretchfunktionen drar bokstavligen fötterna. Detta hjälper till att sträcka hela benmusklerna från dina vrister till nedre delen av ryggen. Detta är en mycket trevlig funktion för att få dig limbered upp för din nästa runda.

Om du inte tar uppvärmningen på allvar kan du få en skada. Golf kräver en repetitiv svängande rörelse. För att svänga effektivt måste dina muskler vara flexibla. Om dina muskler är snäva, kommer din sving att vara av. När musklerna inte är följsamma, kan skada resultera. Massage är en bra metod för uppvärmning av kroppen. Många professionella idrottare använder sport massage före ansträngande aktivitet. En bra shiatsu-massage kan få dig redo för ditt nästa golfspel. En massagestol är ett effektivt sätt att värma upp, vilket bara kan vara din väg ett hole in one.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen